Turrinstal Oy

Slider
turrinstal-logo-4

Olemme asennusfirma, jonka erikoisosaamista on mm. erikoispuusepän kalusteasennukset julkisissa kohteissa ympäri maata.

Slider

MITÄ?

Turrinstal Oy on asennusfirma, jonka erikoisosaamista on mm. erikoispuusepän kalusteasennukset julkisissa kohteissa ympäri maata. Suurimmaksi sektoriksi on vuosien varrella muodostunut apteekki- ja sairaala-asennukset. Vihreät pakettiautomme voi helposti löytää mm. myös koulujen rakennustyömaiden pihoista. Viimeisempänä lisäyksenä Turrinstalin ydinosaamiseen on tullut laboratoriokalusteiden asennukset, joista onkin nopeasti kasvanut yksi suurimmista työllistäjistä.

MITEN?

Toimintamme on alkanut vuonna 2006, ja olemme onnistuneet saavuttamaan asiakkaiden tyytyväisyyden ammattitaitoisena, kustannustehokkaana ja ennen kaikkea luotettavana asennusalihankkijana.
Meiltä löytyy omaa kuljetuskalustoa eri kokoisista pakuista aina raskaaseen kalustoon saakka, ja asiakkaan niin halutessa kuljetamme asennettavat kalusteet suoraan kohteeseen mukanamme. Tämä on osoittautunut erittäin toimivaksi toimintamalliksi, etenkin kun kalustemuutokset tehdään tiukalla aikataululla asiakkaiden seassa, esim. toimivassa apteekissa.

Slider
Slider

MISSÄ?

Kaikki 6 asentajaamme tulevat yrityksemme kotipaikkakunnalta Sastamalan Kiikasta, ja tämä osaltaan lisää työyhteisömme yhteisöllisyyttä. Pidämme kunnostamme huolta mm. pelaamalla työporukalla sählyä viikoittain. Kohteemme kun ovat ympäri maata, tulee asentajillemme vuosittain verrattain paljon reissupäiviä ja niistä onkin hienoa palata aina omaan pieneen kyläämme!